Bli med på mat-eventyret vårt!

(Bilde av Øystein med tre griser, ikke høner. Bilde av Øystein med ei høne (ikke Anne) kommer.)

Jeg er blitt egg-bonde! 

TLDR; Bestill premium-eggene våre her.

Jeg har utegående, beitende verpehøner som spiser løvetann, kløver, gress, larver, fluer og økologisk, soyafritt fôr. Kort sagt: Alt en høne kan drømme om!

For deg betyr det at du kan få helt fantastiske egg, fra høner som du vet har hatt det så bra som overhodet mulig. 

Disse eggene vil jeg helst selge til en fast gjeng: En egen gruppe personer knyttet til gården, som kanskje også kan være interessert i andre ting fra gården etter hvert. 

Gressfôret biff? Dølagris? Grønnsaker? Kombucha? Surdeigsbrød? Jeg er åpen for innspill!

Men i første omgang selger jeg altså egg, og da som abonnement for minimum tre måneder av gangen.

Hver mandag sender jeg ut en epost med hvor det blir utlevering i Oslo den uken. Spiser du mye egg kan du hente hver uke. Skal du ha færre, så kan du hente sjeldnere. Og egg holder seg leeenge, så du kan nesten hente tre måneder i slengen.

Eggene koster 5 kroner, med en liten rabatt om man forhåndskjøper 12 brett om gangen. Forutsigbarhet for bonden gir mer tid til å sørge for lykkelige høner!

Så, vil du være med?

Hvis ja, trykk her.

Hvis ikke, her har du noen flere argumenter:

Slik ser den mørkegul-oransje plommen ut i et av eggene fra de lykkelige hønene våre på Lindholm gård.
  • Du vet hvor bonden bor og kan besøke hønene. Og gjerne også bonden!
  • Du spiser kortreist
  • Du får helt ferske egg
  • Eggene koster deg det samme som de beste eggene i dagligvarebutikken
  • Du vet at hønene har det bra og lever så naturlig som mulig. Høner er nysgjerrige beitedyr og vil hos oss få både eng, insekter og frisk luft. Det får de ikke i kommersiell eggproduksjon!
  • Du støtter vårt arbeid med å gjenoppbygge jorden på gården og gjøre den fruktbar og bærekraftig
  • Du støtter en bevegelse som forsøker å gjenopplive konseptet «småbruk» på en måte som fungerer økonomisk
  • Egg står for en brøkdel av karbondioksid-fotavtrykket til rødt kjøtt, så bare et lite skift i retning mer egg og mindre kjøtt utgjør en stor forskjell!

Er du med nå, da?!

— Ja, shut up and take my money!

— Ja, jeg vil gjerne være med, men er nysgjerrig på flere detaljer og vet ikke hvor mange egg jeg vil ha ennå.

  • Ta gjerne kontakt!

— Nah, men jeg kan gjerne prøve noen egg.

  • Helt fint, du kan kjøpe ett enkelt brett her.

— Jeg aner ikke hva vitsen er, så dette må du lenger enn 55 minutter ut på landet med!

  • Ring 993 86 255, så finner vi nok ut av det.

Ærbødigst,
Din håpefulle eggebonde
Øystein Fimland

Vi har drivhus også! Med tomater, agurker, tomatillos, physalis og massevis av chili. Om sommeren. Om vinteren bor hønene her!